Tråkiga nyheter

Vår lille kattunge, Rasmus blev aldrig bättre. Veterinären sa att han inte kommer  klara sig pga sina skador.

Vi fick veta i tisdags att innan Rasmus kom till oss så hade någon råkat trampa/snubbla på honom. Han låg medvetslös ett tag men vaknade och började röra på sig. De åkte aldrig till veterinären och berättade inte något för oss.

Han skrek mycket när han kom hit och vi trodde att han var hungrig! Han skrek ju mindre när han fått mat. Eftersom han var lite och svag började vi mata honom var tredje timme dygnet runt. De senaste dagarna ville han inte ha och vi märkte att han morrade när vi tog i honom.

Veterinären sa att han var skadad i bakpartiet och visade smärta när hon tog på hans ben. Buken var också spänd. Det var inte mycket att göra annat än avlivning. Jag höll honom tills han somnade in…..

Det värsta är att hela familjen hann bli så otroligt fäst vid honom under dessa nästan 4 veckor. Vi har bölat hela familjen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>