Premiär!!

Idag har jag sytt min första raglantröja med muddar på min nya overlock. Det gick fort och fungerade bra för det mesta. Det är första gången jag provade att sy en applikation med satängsöm också. Det gick väl så där….jag tyckte det gick lite för långsamt på slutet så då gasade jag på lite…men det duger åt mina barn.

Det är första gången jag syr från boken. ”Sy barnkläder av mjuka tyger” eftersom den kom med posten igår. Fick tag i en helt ny bok för 120kr. Det måste väl vara ett fynd?!

pict8700.JPG

pict8716.JPG

pict8714.JPG

Jag ser nu att katten måste få ögon annars ser det ut som en eldsflamma eller en djävul.

pict8717.JPG

Byxorna var lite smala i modellen, men satt bra på min smala dotter. Kläderna är sydda i stl. 90.

4 reaktion på “Premiär!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>