Babytofflor

Jag fick mönstret jag beställde från Etsy härom dagen. Idag provsydde jag mina första babytofflor. De var lätta att sy, men vet inte om jag blev så nöjd med resultatet.

Jag klippte sulan dubbel , med bomullstyg på utsidan och på insidan har jag joggingtygets mjuka sida.

Jag fick iden att köpa mönstret från Man Made som gjort mycket söta tofflor efter samma mönster.

pict8737.JPG

5 reaktion på “Babytofflor

  1. Vad roligt att jag får vara med på din lista över inspirerande bloggar. Du ska veta att det värmer gott.
    Ska bli kul att fälja ditt handarbete också.

  2. Jag har tittat in på din sida varje dag sedan jag hittade den, så det är klart att du skall finnas med bland bloggar jag gillar.

  3. De blev jättesöta, jag har beställt samma mönster från etsy, men fortfarande inte fått det, och nu har det gått 5 dagar. Hur lång tid tog det för dig??

  4. Hej hej! Vilken kul blogg jag precis hittade. Genom gekkos blogg kom jag hit och skulle se på en de näsduksfodral både hon, och som fu skrev i en kommentar, att du också skulle sy. Jag hittade inga näsduksfodral men väl dessa söta tofflor. Jag förstår bara inte var jag kan få tag i mönstret? Hoppas du kan svara! /Cecilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>