Doppresent

Min morbrors son skall döpas i slutet av denna månad.  Det skiljer 31 år mellan mig och min kusin och 10 år mellan mig och min morbror. Ja, det är lite ovanligt!

Jag ville ge honom något som han kan leka med och behålla som minne. Tittade i alla mina böcker idag  och hittade denna söta katt, så en sådan fick det bli.

pict8756.JPG

3 reaktion på “Doppresent

  1. Ja, det där med släktförhållanden är ett kapitel för sig. Själv har jag en kusin som fyller 45 i höst och en som precis fyllt 4! (och de är också kusiner med varandra)Supersöt kanin du sytt, det är roligt med något som går att använda i doppresent och kläder växer de ju ur så fort i den åldern.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>