Ny kisse

Igår kom vår nästa stödhemskisse. Det är en kille som är hittad ute i Kristianstad. Några i området tyckte att de kunde skjuta honom eftersom han gick där och skrek efter mat. Som tur var gick han fram till rätt kvinna och tiggde mat. Han har bott i hennes källare sedan slutet av november. Nu behövde han komma till ett stödhem eller permanent hem akut.

Han var relativt tam när han hittades, så det är antagligen någon som tröttnat på honom och slängt ut honom efter vägen. Fattar ni hur sjuka folk är!! Blir så arg!!!!!!!!!!!

Vi fick honom hitkörd och skall nu få honom att lita på oss. Det gäller att ha tålamod har jag förstått. Han heter Liten och är  ca 6 månader.

pict8859.JPG

2 reaktion på “Ny kisse

  1. Mitt hjärta blöder. Det är inte sällan man skäms över att vara människa. Vilken tur kissen har som har er till hjälp. Massor av kramar till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>