Sjuk

Jag har varit sjuk i en vecka nu, förkyld, hosta och huvudvärk. Inte alltför kul! Idag var jag på vårdcentralen och läkaren tyckte jag skulle vara hemma från jobbet resten av veckan. Bihålorna mådde inte prima. Det känns jättejobbigt eftersom jag vet hur svårt det är att få vikarie och hur mycket det påverkar mina elever och kollegor. Jag kommer vara hemma onsdag, torsdag i allafall.

Min söta Linnea på 12 veckor flyttar till ett permanent hem på måndag. Vi kommer sakna denna lilla ulltuss.

pict8902.JPG

4 reaktion på “Sjuk

  1. Tack! Jag var hemma även på fredagen, men känner mig inte direkt bättre. Jobbig förkylning det här! Har sovit ca 18h/dygn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>