Ny modell på virkad mössa

Jag hittade Nergårds-Emmas blogg häromdagen på:

http://nergardsemma.blogg.se/handarbete.html

Hon har virkat flera snygga baskrar efter mönster från Strikk i Göteborg. Jag beställde mönster och garn därifrån och fick det redan dagen efter. Idag blev min basker klar. Tycker inte att den blev så pösig som jag ville, men det kommer definitivt bli fler.

pict9008.JPG

pict9015.JPG

3 reaktion på “Ny modell på virkad mössa

    • Det var väldigt längesedan jag virkade den. Minns tyvärr inte vilka maskor det är, men det är inte vanliga stolpar. Minns att den var ganska lätt att göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>