Vårmössor i trikå

Jag fick äntligen tag i boken Nya barnkläder av Elsebeth Gynter. Den fanns på ett bibliotek i en grannkommun.

I boken finns massor med inspirerande mönster. Hittills har jag bara hunnit rita av en del mönster, men jag har också provat sy två mössor i trikå. Tänkte att detta mönster kan passa mina elever, ville bara provsy först.

Mössan är fodrad och har två insnitt på kullen.

pict9130.JPG

2 reaktion på “Vårmössor i trikå

  1. Tack Mille att du kollade med mig först. Jag tror att jag avböjer eftersom jag tycker bättre om Ottobre.
    Det är nog inga problem att få den såld på Tradera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>