Spela tre i rad

När mina elever går i 4:an startar alla med ett arbete i lappteknik. De får välja fritt och oftast blir det kuddar, men också väskor och tre i rad spel. Här är ett spel som jag sytt upp som inspiration.

Man kan spela med knappar, trådrullar eller filtbitar.

pict9142.JPG

2 reaktion på “Spela tre i rad

  1. Tetra, spelbräda, kaffepacket…du är min tvillingsjäl..ja nästan…
    Sydde en nåldyna i tetramodell för ett par år sedan, men den stod inte stadigt så 9-åringen fick den att leka med. Tänkte lustigt nog på tetramodellförvaring när jag vaknade tidigt i morse….
    Tänkte spelbräda för flera år sedan men det stannade upp, vet ej varför, och kaffepacket-grejer sdåg jag för något år sen i en affär i Karlstad, Eldopalen, rolig ide, tror de kom från Östasien, men det är ju tillåtet att härma även dom, eller hur.
    Blir så inspirerad av dina tips, men idag blir det sängen, med en fet förkylning. Tur att datavirus inte gäller kroppsliga besvär;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>