Sjukdom

Pga sjukdom kommer bloggen se lite annorlunda ut. Jag kommer inte uppdatera lika ofta framöver, men jag kommer tillbaka. Hoppas ni håller ut och tittar in med jämna mellanrum ändå. Ni skall veta att det värmer att jag vissa dagar har över 100 besökare här. Tack för alla positiva kommentare!

Maila mig om du undrar över något.

11 reaktion på “Sjukdom

 1. Nej,va tråkigt! Hoppas du snart kryar på dig!
  Jag kommer kika in här ialla fall och får väl läsa alla gamla inlägg så länge! :)

  Kram från mig!

 2. Hej!
  Jag tittar ofta in på din blogg. Den är inspirerande!
  Just nu har jag sytt en topp till mig själv, men det blir trassel med tvillingnålen, ena sömmen blir slapp, så jag lade ner det för kvällen Annars är jag inne på bebiskläder, har en kompis som ska ha i november.
  Krya på dig!
  Hälsningar Lillemor

 3. Nej vad tråkigt. Hoppas du krya på dig snart igen . Självklart kommer jag att titta in i fortsättningen också.
  Många kramar från Jennifer

 4. Åh, så tråkigt. Du tillhör ju mina dagliga måsten. Hoppas att det inte är något allvarligt och att du snart blir frisk igen!

  //Kaja

 5. Håller med övriga här och hoppas att det inte är något allvarligt. Sen säger jag liksom Kaja att det är ett måste att varje gång datorn är igång kolla in här. Nu kanske det inte blir fullt så ofta men nog kommer jag att kika in då och då.

  Kram Mia

 6. Men så tråkigt att du har blivit sjuk :( Hoppas att det inte är något allvarlig. Ta nu allt i din takt och se till att sköta om dig själv nu i första hand. Ibland måste man ta en paus med saker och ting för att sedan ha ork att hitta tillbaka och då kan det vara skönt att pausa ordentligt.
  Jag håller med de andra om att jag i fortsättningen kommer att titta in regelbundet.

  Kram och Krya På Dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>