Vackert!

Har ni det också så här vackert hos er. Tänk när man var yngre och mamma sa: ”Titta vad vackert det är ute”. Jag blev bara irriterad på henne, men nu säger jag likadant. Ett ålderstecken eller kanske bättre att säga ett tecken på mognad?

Detta är ett foto på vår gräsmatta, som jag snart skall ut och klippa.

6 reaktion på “Vackert!

  1. Min mormor hade massor såna i gräsmattan, tusensköna va, hemma kallade vi dem bellis. Ett hemligt tips: om man ploclar två bellis, nypar av stjälken på den ene, precis där stjälke övergår i blomman, då kan man peta in stjälkändan från den andra i blomstjälkshålet så man får en biologisk sensation en blomma med blomma i båda ändar!!!
    Vilken mormor blir inte jätteöverraskad då??

  2. Ja, jag tror att det är tusensköna de heter. Vi har massor i gräsmattan, så det känns lite trist när den behöver klippas. Bra idé med blommorna, skall prova med barnen.

  3. Åh, så vackert det är!! Jag har just plöjt över mina vackra tusenskönor i gräsmattan! Här blommar faktiskt tusenskönorna året om!! Jo, det är sant…vi plockade en liten ”bukett” strax innan jul!! Just nu blommar syrenen, och fruktträden, så jag tror inte det kan bli mycket vackrare… Det går för fort!! Vilken fin sida du har!! Jag återkommer med all säkerhet!

    Må så gott! Annika

  4. Ja visst e det konstigt utalde själv dessa ord när körsbär och äppleträd blommade sammtidigt, men minns också hur tjatig farmor,mormor och min mor lät, -oh så ljuvligt det är ute nu och själv tyckte man ja bra vi kan bada:-)

  5. *fniss* åh vad jag känner igen mig! Sådär säger jag hela tiden, sommar som vinter, och jag ser i ögonvrån hur barnen himlar med ögonen …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>