Jeansjacka till dottern

Idag hittade jag en jeansjacka i garderoben som jag sydde till min stora tjej för 3 år sedan, nu är den lagom till lilltjejen. Mönstret kommer från ottobre, men är omgjort. Jag gillar den spetsiga luvan. Denna gång satte jag kardborre istället för knappar. Den är fodrad med kviltat tyg.

Det är blommor med pärlor fram och bak. Blommorna är sydda på frihand på maskin och eftersom de inte blev helt bra, så sydde jag fast några pärlor i mitten.

Tyvärr var modellen på mycket dåligt humör i morse, men ni kan nog ändå få en hyfsat rättvis bild av jackan.

9 reaktion på “Jeansjacka till dottern

  1. Hei. Så mye fint du lager. De resirkulerte veskene var kjempekule!!! Ok om jeg linker deg…? Kommer nok til å besøke siden din mange ganger : )

  2. Fin jacka, den ser inte alls använd ut. Roligt att kunna använda samma med små förändringar.

    PS. Jag har på mi blogg utmanat dig att svara på några frågor om dig själv. DS.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>