Balklänning live

Just nu är granntjejen på bal på hotellet! Nu äter hon gott och dansar hela natten.

Här ser ni klänningen live på vackra M innan hon åkte till balen. Den var relativt lättsydd, men tog ganska lång tid att sy. Det var riktigt roligt att se hur vacker hon blev när hon hade den på sig.

Min sambo har fotoraferat henne och tagit ca 500 bilder, så jag hoppas snart jag kan visa ett snyggare foto på henne.

4 reaktion på “Balklänning live

  1. Vilken snygg klänning!!! Modellen blev ju jättesnygg i sin nya klänning, måste blivigt balens mest eftertraktade dans partner :) Snyggt jobbat.

  2. Visst är det roligt att se hur det blir när den är färdig och sitter på? Jag blir bara så nervös att det ska hända något med den, så jag sitter som på nålar tills jag får höra att tillställningen avlöpte utan missöden. Men roligt är det! 😀 Klänningen ser jättefin ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>