Bloggtorka

Tidigare sydde jag och bloggade varje dag. Den senaste tiden har jag inte sytt alls och inte ens velat sy. Det känns lite skrämmande, men jag är nog igång snart igen. Det känns lite skönt att se att även andra bloggare har lite glest mellan inläggen nu.

Tack alla ni som fortfarande tittar in med jämna mellanrum!

8 reaktion på “Bloggtorka

 1. Det gäller att göra det man känner för…utan att känna att man måste. Svårt men viktigt. Bränn inte ut er, hör ni. Ni är guld värda ändå. Kram från Mille

 2. Bloggtorka nja kanske lite. Men sy näää det går det trögt med. har en best som ligger o den känns bara jobbig kanske beror på värmen , Du kommer tillbaka men du behöver osså sem :-)

 3. Känner igen mig – även om jag inte syt utan scrappar och papperspysslar. Ibland blir det bara tomt och dött både i pysselrummet och på bloggen. Men det brukar ge sig. För mig gäller det att påminna mig själv om varför jag pysslar, det är ju inte för någon annans skull utan för min egen. Bloggen är ju inte livsviktig på något sätt.

  Men jag måste bara få säga att jag är djupt imponerad av allt fint jag hittar här på din blogg! Har precis hittat hit och nu finns du under mina favoriter. Ha en skön lördag!

 4. Tack Ulrika för din kommentar! Vad kul att du tittade in för nu hittade jag ju din sida också. Jag har själv provat att skrappa, men jag har inte tillräckligt med tålamod så jag la ner det. Du gör ju fantastiskt fina saker!

 5. Hej,

  Här har du en till som inte har tillräckligt med energi för att sy allt det där som man skulle vilja. Hinner int eheller med bloggen så mkt som jag skulle vilja men jag tänkte att efter en vecka på solsemester( åker imorgon), så kommer man kanske igång igen :-)

  Väldigt trevlig blogg förresten, kul at se allt det fina du gör.
  Ha det gott

  //Nina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>