Ni har väl inte missat?

Igår fick jag mitt första nummer av den nya tidningen Kreativ Stickning. Den ser riktigt fin ut med inspirerande bilder och många fina mönster. Den innehåller också några mönster på virkat.

6 reaktion på “Ni har väl inte missat?

  1. Den har jag missat, ser ju ut att ha riktigt många gobitar, då är det bara att springa till tidnings kiosken och handla )

  2. Tyckte du att tidningen var bra? Jag har länge väntat på en svensk sticktidning, de amerikanska/engelska är ju hutlöst dyra och man kan inte prenumerera från Sverige.. Kasst!

    Jag hittade precis hit till din blogg! :) Vilken fin och rolig blogg du har! Jag blir inspirerad att ta tag i mitt pysslande när jag ser dina saker, har varit i en textilpysselsvacka ett tag nu pga renovering, men jag blir ju sugen när jag ser ditt pyssel! *Hamnar direkt i favoritlistan*
    Ha det gott! //Jo

  3. Jo: ja, jag gillar tidningen, den innehåller många fina mönster, både enkla och avancerade och fotona är vackra.

    Kul att du hittat hit. Tyvärr så uppdaterar jag väldigt sällan nu och syr inte alls för tillfället, men jag kommer nog igång snart igen.

  4. Såg tidningen i ”min” affär häromdagen och var väldigt nära att köpa den. Skickar min adress nu istället för ett prov.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>