Förvandling!!

Ännu en dag som jag inte har rört symaskinen. Däremot har jag varit på Rusta, Jula, Ikea, Bauhaus mm. När vi kom hem började jag mitt senaste projekt med att göra om våra Billy vitrinskåp till tygförvaring till sovrummet.

Här är det ena skåpet före:

Rätt så trist!!

Här har jag målat den med en grundfärg som heter V-slip. Jag har alltså inte monterat isär den eller slipat, utan bara målat rätt på. Vi köpte dubbelhäftande tejp och en rulle tapet som jag sedan har skurit till och satt dit.

Här är resultatet på den andra Billyn:

Helt klart bättre än innan, även om jag inte är helt nöjd.


5 reaktion på “Förvandling!!

  1. Tycker att det blev snyggt jag! :)
    Påminner om mitt kombinerade pyssel/dator-rum fast jag fuskade ju eftersom jag köpte de nya dörrarna som man kan montera in en tapet (eller tyg eller vad som helst) inuti. Har tom nästan samma tapet i, lite lustigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>