Gjort om..

Jag måste ge er ett nytt tips på LP-skivorna.

Jag har smält om nästan alla för att få dem mer skålformade.

Denna gången la jag dem på en hög kaffekopp och hade ungen på 150 grader. Efter 40-50 sek. var skivan varm och jag tog ut den och tryckte ner den i en bunke (typ vispskål) och höll och formade tills de stelnat. Skivorna är lite varma när man tar ut dem, men det går att ta med händerna om man är snabb.

Resultatet blev mycket bättre!

Vill du veta med så sök på record + bowl så kommer du till filmer på yuotube som visar exakt hur man kan göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>