Lite av varje

Jag är sugen på att sticka, virka och sy nu och har startat massor med projekt, men inget verkar bli avslutat. Jag virkar en filt som jag har tröttnat på, jag virkar vantar som jag tycker blir långsmala och konstiga, jag stickar handledsvärmare där jag har svårt att lära mig mönstret, jag virkar sjalar och repar upp mm.

Här är en mössa som jag har avslutat iallafall.

4 reaktion på “Lite av varje

  1. Hejsan Martina!
    Den är virkad efter ett mönster på¨www.garnstudio.se i ett garn som heter Eskimo. Den är virkad i stolpar och kanten minns jag faktiskt inte hur jag har gjort. Mönstret till blomman kommer också från garnstudio. Det är bara att sätta igång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>