Singoallaklänning st. 122

Det blev en klänning til 6-åringen också. Det storblommiga tyget kommer från Jysk (5m- 50kr på rea) och det småblommiga tyget hade jag liggande. Jag gillar verkligen modellen och sedan är den så lättsydd också.

5 reaktion på “Singoallaklänning st. 122

  1. Tack! Jag gillade inte det stor blommiga tyget först, men jag har ändrat mig. Håller på att sy en till lillasyster också. Ja, Kaja visst var jag vågad när jag kombinerade två tyger. Jag är så dålig på det annars, men det blev faktiskt bra.

  2. Hej!
    Vilken fin singoalla:) Härliga färger och mönster. Undrar hur dy syr dit resåren i halsen? Jag tycker det är svårt att vika ned sömsmån för att sy en kanal för att sedan dra igenom en resår. Nedviket liksom vekar sig. Är det träningssak eller vad tror du? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>