Väska igen

Ja, jag har nog hittat tillbaka till symaskinen igen. Tyvärr har spolningen brännt sönder så jag kan inte spola undertråd längre och nu börjar de ta slut som jag hade sedan tidigare. Ska kolla vad det kostar att laga…men vill inte veta igentligen. Kan nog bli kostsamt.

Det blev en väska igår i ett mycket fint tyg från Pias tyger i Alingsås. Väskan är fodrad med svart linnetyg.

Baksidan är snyggare:

Det är en stor ficka som hålls stängd med knytning.

3 reaktion på “Väska igen

 1. Så roligt att sylusten återkommit! Vilken fin väska!

  Jag måste också fixa min maskin. Efter servicen förra året (faktiskt!) så matar den inte som den ska. Bokstäverna blir tex inte hela, den matar fram mer än den matar bak :( Brukar ju dessvärre bli lite dyrt sånt där…

 2. Väldigt snygg, ser ut att kunna bli en bra skötväska det där!

  Min maskins lampa har pajjat, vilket inte är hela världen i dagsljus men på kvällarna är det omöjligt att sy nu. Och omöjligt att hitta en ny lampa till min gamla nittiotalsmaskin. :(
  Får köpa helt ny maskin när det finns pengar i hushållskassan i stället.

  Har utmanat dig på min blogg förresten, om du har lust att fördriva tiden lite. :)

 3. Min symaskinslampa är också sönder så jag sitter med i dåligt ljus och syr, men jag vet att det finns lampor till min maskin, men ändå får jag aldrig köpt någon.
  Om du säger vilken maskin och modell du har så kan jag kolla i Alingsås hos en återförsäljare som har allt.
  Tack för utmaningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>