Tyger….igen

Nu har jag äntligen varit inne på Pias tyger (fd. Affär´n) i Alingsås. Vilken fin butik och massa fina gardintyger och modetyger! Ska se om jag kan ta ett kort någon gång och visa er. Det är värt ett besök till vackra Alingsås.

Vi har ju fantastiska kaféer också och många har nog hört talas om Balders Hage. Vill tipsa alla alingsåsare att besöka den nyöppnade Sofias Byrås som ligger på andra våningen på Morom miljö. I butiken finns tavlor som ägaren mälar, tildadockor, kläder, vackra koppar, blomarrangemang mm.

Detta hittade jag hos Pia idag:

Fint, ljusblått bomullstyg med vita hjärtan. Tänk vad mycket fint man kan sy av detta, tex. påslakan, lapptäcken eller barnkläder. Funderar på klänning med vita mamelucker till.

Stuvar som nästan var gratis. Tyvärr svåra att fotografera, men lite Noa Noa stil. Det ena är blå/lila och det andra rosa/aprikos. Vet inte vad det ska bli, men kanske kombinerar jag dem med andra tyger och syr lite Odd Molly inspirerad kjol. Tror att detta tyg ligger runt 50 kr/m också.

En reaktion på “Tyger….igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>