Kappa stl. 122/128

Här är den andra dotterns kappa. Gjorde inga knapphål på denna, utan sydde fast tryckknappar som döljs av den stora knappen. Ska bara sy fast 3 knappar till.

Satte muddar i ärmarna eftersom jag vill att den ska passa en längre tid. Hon har inte provat den än. Lill-tjejen vägrar använda sin, trots att de faktiskt är fräckare i verkligheten.

make-up-lisas-jacka-013

7 reaktion på “Kappa stl. 122/128

  1. Vilken härlig kappa! Och vilket bra tips på hur jag kan lösa knapp-problemet på jackan jag sytt till min son! Maskinen vill inte göra knapphål i tyget…men isydda tryckknappar är ju kanon! Om det sen blir knappar också för syns skull eller bara dold knäppning får framtiden avgöra…tack för mycket användbar inspiration!

  2. Snygg modell på kappa. Funderar på om jag ska sy en till dottern, som helt plöstlig har bestämt sig för att hon bara ska ha kjol på sig.

  3. Vilken otacksam lillasyster! Den som är så snygg och cool. Hoppas storasyster kan utöva gott inflytande så båda kommer till användning snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>