Virkade hårband

Blev så inspirerad av en engelsk sida, vet inte vad den hette, där det var en bild på en stor blomma som tjejen hade i håret. Eftersom jag inte kan översätta engelsk virkbeskrivning så gjorde jag en blomma efter garnstudios mönster och sedan virkade jag långa luftmaskkedjor.

virkade-harband-011

Mitt första försök som jag använt hela dagen.

virkade-harband-006

Dottern ville ha mörkblått och ljusblått.

virkade-harband-009

Dottern fick en rosett, men vill ha en blomma i lila.

virkade-harband-001

En jobbarkompis fick en. Hon kom på att man även kan ha den runt halsen, midjan eller under bysten.

7 reaktion på “Virkade hårband

  1. Så fina! Javisst går det ha runt halsen, under bysten *fräckt* Själv tänkte jag på armband eller runt överarmen när man har ärmlös klänning. Jättefint! Tack för inspirationen!
    Själv sitter jag och virkar blommor att sy på babyfilt jag stickat,och undrar hur kul jag kan göra med blommor till mig … intressant tanke …
    Ha en goo helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>