Recycling

Jag planerar för ett återvinningstema på tekniken och slöjden inför höstterminen.

Här är en plåtburk från matsalen som fått nytt utseende och användningsområde.

mamelucker-hakklapp-jag-002

4 reaktion på “Recycling

  1. Vill du ha ett tips i samma anda? Om man klär en konservburk på liknande sätt, kan man ju behöva något för att dölja kanten – en kompis till mig gjorde såna burkar för många år sedan och dolde då kanten med ett fastklistrat dubbelvikt plastband, du vet sånt där ca 3 cm brett som man virkade mattor av och gjorde ”bastkjolar” av för 30 år sen… Snyggt blir det på det här viset i alla fall :)

  2. Hej hej! Kul att du hittade ”hem” till mig, även om det var ett rätt så gammalt inlägg där med gardinerna. Men det verkar vara det som dyker upp när man söker, konstigt… I maj-länken kan du se mitt senaste sy-vprojekt: vimplar :-) Tycker det är så kul att sy men har ingen tid. Tyvärr har man idéer så huvudet nästan spricker… Du har gjort jättemycket fint – hur lyckas du? Tack för en trevlig pratstund idag :-) Kram Jill PS. Jag ska testa Mary Kay produkterna ikväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>