Stickat

Jag fick ett ryck härom dagen och köpte lite garn. På kvällen stickade jag denna sjalen. Den är slätstickad. Tyvärr blir inte färgerna bra på kort.

4 reaktion på “Stickat

  1. Brukar kika in på din blogg med jämna mellanrum, himla mycket fina saker du gör. Mössan är kanonfin och jag skulle vilja göra en till min dotter Letade efter mönstret på Garnstudio men kan inte hitta, du har inget nr på mönstret ??

  2. Fin sjal jag letar efter små projekt som ska bli färdiga……men hur har du stickat sjalen och hur mycket garn går det till den sjalen du visade s u

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>