2 reaktion på “Robot

 1. Hej Syfröken,och TACK !!!:)
  Jag blir så glad över att du tycker om mina änglar :)
  Tyvärr så använder jag inget mönster, utan virkar på måfå
  hur jag vill ha figurerna,har aldrig virkat efter något mönster, utan har testat mig fram, när det gäller änglarna så börjar jag med ”gumpen”och uppåt..hihi,virkar en kupa som en mössa,där jag sätter armar och ben, genom att jag gör luftmaskor sen fortsätter att virka runt, i dessa hål sen plockar jag upp maskor runt hålet,och virkar, det blir sen ben och armar….Det är nog inte lätt att förstå hur jag menar…..Om du trycker på bilderna i bloggen förstoras de,kanske det går att se lite där hur jag menar..??
  Jag kanske kan ta bilder på en figur som jag håller på med och visa på bloggen,jag håller på med en nu som ska bli present ( svärdottern skall få den i present snart), kan inte visa den ännu på bloggen,men nästa figur jag gör kan jag visa lite beskrivning på om du vill

  Din robot var JÄTTESÖT!!!:)

  KRAMAR Cia:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>