Klänningar till bröllop

Jag har länge funderat på att sy klänningar till barnen som de ska ha på bröllopet, men inser att jag inte känner för det. Så igår kom svärmor förbi med söta klänningar från Noa Noa och de passade perfekt! Så nu har vi en sak mindre att oroa oss för.

Lilltjejen provar!

Jag har en brudklänning som jag inte känner mig helt nöjd med, så jag har köpt 2 stycken till 😉   En på Tradera och en på Ebay. Det är lite knäppt, men det är billigare att köpa en brudklänning från Ebay, än en festklänning i Sverige.

Här kommer en smygtitt på en klänning som låg i brevlådan idag:

Nu väntar jag bara på den sista klänningen, sen måste jag välja vilken jag ska använda på den stora dagen;)

Här är ett kort på klänningen som jag haft ett tag. Den är köpt på Tradera och sitter ganska bra, men jag gillar den inte riktigt. Den är ganska fin och jag gillar den eftersom den är kort, men är sugen på en annan.

Den går något nedanför knäet.

En reaktion på “Klänningar till bröllop

  1. Hej!

    Kollat på alla dina ”bröllops-bilder”..åååh så fint allt ser ut, du är så kreativ! Jag vet vem som ska få hjälpa mig på mitt bröllop!:D Ser jättemycket fram emot den 11e, ska bli supermysigt! Klänningarna ser jättefina ut, både den korta och den man fick se en glimt av;)

    kramar Sarah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>