Klänning till mig ;)

Idag sydde jag en klänning till mig efter samma mönster som tunikorna nedan. Jag sydde på en svagt rynkad volang nertill. Det är strechresår i ärmar, hals och under bysten. Jag sydde en lös underkjol. Tygerna kommer från stoff och stil.

20120503-200600.jpg

8 reaktion på “Klänning till mig ;)

 1. Jätteläckra färger – har helt missat dessa tyger på SoS, tur man ser plagg uppsydda och märker hur fint det blir!
  mvh Carina (vuxna sytokar/fb)

 2. Jag har mest sytt till mina barn eftersom jag inte tycker att jag hittar några snygga mönster till mig själv.
  Men du har ju sytt massor med snyggt till dig själv!
  Du verkar förtjust i koftor och tunikor och det är mina favoritplagg med :-)
  Var hittar man tex mönstret på denna tunikan/klänningen?
  Och den som du sytt så många i velour? Verkar jätteskön!
  Hade gärna gjort ett försök till mig själv av båda dessa modeller :-)
  Tack för en inspirerande blogg!

  • Vad roligt att du gillar det jag syr!
   Jag har utgått från ett mönster till en topp och sedan ändrat om lite. Det ska finnas ett liknande mönster som heter Onion. Det finns hos fagert.se. Hör av dig om du inte hittar.

 3. Tack!
  Har beställt Onion-mönstret :-)
  Är det samma mönster som du gjort om till denna klänningen? Denna ser ut att ha mer ”rynk”.

 4. Jag har utgått från ett mönster till topp på alla mina tunikor och sedan gjort om. Det blir olika mycket rynk på alla mina eftersom jag improviserar och inte har färdiga mönsterdelar till annat än livet fram, bak och kort ärm.
  Det sägs att det onion mönstret är likt.
  Lycka till!

 5. Oj, svarade visst på fel. Mönstret till denna är egentligen en gammal blus som jag klippt sönder och ändrat om. Har du gamla kläder så klipp sönder och rita av :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>