Spetstoppar i stretchigt spetstyg

Ligger fortfarande sjuk, börjar bli riktigt trött på det efter 8 dagar, men snart måste det ju vända!

Jag sydde en spetstopp till mig för ett tag sedan. Tyget köpte jag via en köp och säljsida på FB, av en kvinna som har lagt ner sin tygbutik. Tyget kostade bara 40kr/m. Mönstret har jag ritat av från en trikåtopp jag hade hemma.

Skyltdockan är mycket mindre än mig, så i verkligheten sitter den ganska tajt.

Dottern har fått en spetstopp också. Mönstret är avritat av en av hennes favorit tröjor. Det är en oval, med hål för huvudet i mitten och sedan har jag sytt en sidsöm på varje sida.

Blir tokig!!! Lyckas inte vända bilden tyvärr….

En reaktion på “Spetstoppar i stretchigt spetstyg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>