Hjälp min vän, hjälpa sin syster!

Ikväll läste jag detta som min fd kollega har skrivit på fb. Självklart vill jag hjälpa till, ska tänka ut något bra!

 

Hej!
Jag heter Elisabeth Bergenkull och jag är syster till Gunilla. Som du säkert vet har Gunilla cancer. Cellgifterna hon får tar inte trots att hon nu får en tredje variant. Vi har fått veta att cancern är obotlig och som bäst kan Gunilla få en paus från cellgifter under några veckor.

Redan i december talade jag med Gunillas läkare om en operation som utförs av en läkare i Uppsala (Haile Matheme vid Uppsala Cancer Clinic, en av de duktigaste i världen inom sitt område). Operationen kan rädda min systers liv. Jag fick då, av Gunillas läkare, veta att operationen är för dyr. Man gör liknande operationer i Göteborg men där vågar man inte försöka, då en tumör sitter nära kroppspulsådern.

Vi har på eget bevåg skickat Gunillas journaler och röntgenbilder till Uppsala och lyckan var stor när vi fick beskedet att Matheme är beredd att operera – Gunilla har alltså en chans att överleva! MEN!!!! Gunillas läkare i Borås vägrar skicka en remiss.

Vi kan inte vänta, Gunilla måste opereras fort för att ha en chans! Därför är det här en bön om hjälp. Operationen kostar ca 400.000 kr. Vill du vara med och bidra så skulle vi vara otroligt tacksamma. Ett konto i Swedbank finns där man kan sätta in pengar för ändamålet: 8105-9 74 442 422-7. Varje peng är värdefull.

Har du idéer om hur man kan samla in mer pengar, hur man når fler vänner/grupper eller om du vill nå mig angående något annat så ta gärna kontakt med mig via meddelanden här på FB så skickar jag mitt telefonnr. Vill du få löpande information om hur det går får du gärna gå med i den öppna fb-gruppen ”Gunillas operation”.

Tack så hemskt mycket på förhand!
Elisabeth Bergenkull

Vill du följa detta arbete så gå mer i gruppen: https://www.facebook.com/groups/528845620519781/

 

<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>