Hundsäng – vändbar

Igår sydde jag en liten bädd till hundarna. Jag har små hundar så den är inte så stor. Jag har ett vävt bomullstyg på ena sidan och fleece på den andra. Den går att vända så fleecen får vara uppåt nu i vinter och till sommaren så vänder jag den.
Den är stoppad med en av Ikeas billigaste kuddar för 12kr.

20131024-151519.jpg

20131024-151532.jpg

20131024-151539.jpg

3 reaktion på “Hundsäng – vändbar

  1. Hej,

    Jag planerar att sy en liknande, har redan ritat upp en mönster. Det enda jag har svårt att uppskatta är proportionerna, jag har sett flera olika bilder på när folk sytt samma modell av bädd men ofta tycker jag ”väggdelen” blir för stor och tar över hela ”bottendelen” och så vidare, lite hänger det ju på stoppning men tycker att dina bäddar har så bra proportioner – hoppas du förstår hur jag menar 😛

    Så undrar om du har ungefärliga mått på innercirkeln motsvarande hur höga du gör väggarna :) ?

    Förlåt för krånglig fråga, har inte köpt nog mycket tyg för att kunna göra om 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>