Virkad kofta från Drops

En kofta är klar. Mönstret är från drops, men jag har förlängt denna en hel del. Garnet jag har använt heter Helen och säljs på Rusta. I stl m/L gick det åt 13 nystan.

IMG_5858.JPG

IMG_5852.JPG

IMG_5846.JPG

IMG_5854.JPG

6 reaktion på “Virkad kofta från Drops

  1. Hej!
    Har du följt mönstret fullt ut (förutom att du gjorde din längre) och vad har du haft för storlek på virknålen? Har nämligen det garnet också och tänkte använda det till att göra en sådan kofta :) tacksam för svar
    Mvh Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>