Blandat

Är så dålig på att blogga…. Har precis separerat efter 23 år med min man. Det tog verkligen på krafterna, men jag har sytt en del som terapi. Lite virkat också. 

   
    
    
    
    
    
   
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
   
   

4 reaktion på “Blandat

 1. Vad otroligt mycket fint!
  Jag har beställt mössor av dig förut som jag varit så otroligt nöjd med! och undrar därför om man kan få beställa en mössa till en 2åring, med det tyget med fåglar som du sytt byxorna med vit mudd av? Förresten vad tar du för byxorna? Med vänlig hälsning, Caroline

  • Hejsan!
   Har du fb så gå gärna med i min grupp syfroken.se.
   Där ser du priset och aktuella tyger. Kan hända att jag har kvar av fågeltyget. Måste dubbelkolla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>